Purper’s 4 jaargetijden

Tot afgelopen 14 oktober 2017 was Purper in het land te zien met de voorstelling ‘Purpers’ 4 Jaargetijden’. Voor theaterseizoen 2018-2019 keert Purper terug in de nederlandse theaters met een nieuw programma: PURPERS’ PASSIE! Houdt deze website in de gaten.

+++

PURPER VIER JAARGETIJDEN
Wat zou er gebeuren als ze nog één keer…? Nou dat hebben ze geweten! ‘PURPER’s 4 jaargetijden’ bleek zo’n succes dat de groep besloot tot een reprise. Vanaf 12 september 2017 gaat de reprise van ‘Purper’s 4 jaargetijden’ van start! Vandaar dat ze dit seizoen, samen met het muzikale multitalent Diederick Ensink, terugkomen. Kort en hevig. Zoals de seizoenen. Vier heren in rok. PURPER op haar best. Een feest.

Bekijk de reviews op ‘Gastenboek’ wat anderen bezoekers van deze Purper’s 4 Jaargetijden vinden (en laat ook je reactie achter). Of bekijk eerst het filmpje op de Facebook-pagina van Purper vol met (lovende; dank!) reacties van de jongere theater-tijgers.

Erik Brey, Alfred van den Heuvel, Diederick Ensink en Frans Mulder spelen met de reprise ‘Purper’s 4 jaargetijden’ vanaf 12 september tot en met 14 oktober 2017 door heel Nederland!

telegraaf_181016

Recensies Purper’s 4 Jaargetijden:
1. De Telegraaf (18.10.16: vier sterren): ‘… Amusement van dit niveau is een verademing.’
2. Musicalsites: ‘… Purper is nog lang niet verjaard en kan nog heel lang mee!
3. Cabaret.nl (vier sterren): ‘… Purper bewijst dat je ook zonder grofheden of platitudes en moderniteiten een geweldige cabaretvoorstelling kan neerzetten met een vakmanschap waar menig cabarettalent nog wat van kan leren‘.
4. Musicalreports.nl : ‘… De show is humoristisch, afwisselend en zo goed als vanouds‘.
5. Noordhollandsch Dagblad:… Purper gaat verder op ingeslagen weg‘.
6. Ilovetheater.nl: (♥♥♥♥) ‘…De timing van de mannen was echt perfect, ze wisten ook feilloos het publiek te bespelen met hun komische timing.…’
7. musicalvibes.ovh: ‘… feest der herkenning…’
8. cultuurpodium.nl (‘… Purper is terug, en hoe…!’)

Purper_02_foto Roy Beusker_RGB_HR

Nieuwe show van de heren in rok
Ze waren het niet van plan, echt niet. Purper was voltooid verleden tijd. Tot Erik Brey, Alfred van den Heuvel en Frans Mulder net iets te vaak de vraag kregen ‘waarom ze het niet nog eens willen doen’? Daarom, nog één keer mooie liedjes. Nog één keer lachen. Nog één keer de vertrouwde namen en gezichten. Nog één keer Purper. Kort en hevig. Zoals de seizoenen. Met een nieuw programma samen met het muzikale multitalent Diederick Ensink. Uiteraard komen er ook een paar ‘gouwe ouwe’ voorbij.

+++

Advertenties