Frans Mulder

Juli|Aug 2018 Frans Mulder speelt in ‘Poz Paradise’

Samen met Raymi Sambo, Mike Reus, Doris Baaten, Harry Piekema, Huib Cluistra, Harun Balci, Tim Teunissen speelt Frans Mulder nu in de wrange komedie ‘Poz Paradise’ in de Stadsschouwburg Amsterdam. Met POZ PARADISE maakt regisseur/schrijver Daniël Cohen een nieuwe theatervoorstelling over de actuele situatie rond hiv en aids, met een lichtere toon en gericht op de toekomst. Het stuk wil een modern Nederlands alternatief bieden voor aids-gerelateerde stukken als Angels in America, die focussen op de situatie in Amerika in de jaren negentig. Hoewel het stuk een specifiek verhaal vertelt, zijn de thema’s universeel: de omgang met rouw, ziekte en dood; de angst voor verandering; de worsteling met de wegtikkende tijd; het koesteren van verloren dromen.

De wereldpremière vond plaats op 23 juli 2018 in de Amsterdamse Stadsschouwburg tijdens de Internationale Aidsconferentie AIDS 2018 in Amsterdam, als onderdeel van het officiële culturele programma.

>>> Koop kaarten! Nu te zien tot en met 5 augustus 2018 in de Stadsschouwburg Amsterdam.

+++++++++++++ ++++++++++++++ ++++++++++++++

Frans Mulder ook solo!

Het eerste en succesvolle solo-programma van Frans Mulder ‘Tot ie purper ziet…’ heeft een vervolg gekregen met: ‘…Tot ie Puper ziet … – DEEL TWEE’! Frans Mulder vertelt en zingt in zijn nieuwe programma over zijn leven en het leven. 

Het was alsof je bij hem thuis tussen de schuifdeuren zat, zo intiem en zonder enige opsmuk vertelde Frans Mulder, bekend van theatergroep PURPER, vorig seizoen in zijn programma ‘…Tot ie PURPER ziet…’ over de ups, downs, tops en flops in zijn professionele maar ook persoonlijk leven.

totiep purperzietdeel2_Frits_Schroeder

‘…Tot ie Purper ziet…DEEL TWEEFrans Mulder vertelt & zingt’ (Foto: Frits Schreuder).

Dit deed hij met zoveel humor en zelfspot dat er ondanks de intieme zetting regelmatig hilarische lachsalvo’s opklonken en het publiek van de ene verbazing in de andere viel. Openhartig, geestig, scherp en vaak  onthutsend eerlijk deelde Frans met als leidraad een aantal korte maar veelzeggende  anekdotes over het oorlogservaringen van zijn vader, zijn visie op zijn eigen en ons aller leven.

In …Tot ie PURPER ziet… DEEL TWEE borduurt hij op dezelfde thema’s voort. (Het zijn tenslotte zíjn thema’s) maar dan wél verpakt in nieuwe verhalen en liedjes.  Daarnaast zingt hij in… Tot ie Purper ziet… DEEL TWEE ook een aantal van zijn ‘evergreens’ (onder andere ‘Zeilen op de wind van vandaag’ en ‘Jaloezie’).

Frans Mulder, bekend van de succesvolle theatergroep Purper, schrijft zijn hele leven al liedjes. Ook schrijft en schreef hij conferences, sketches en verhalen voor de onder andere Simone Kleinsma, Angela Groothuizen, Karin Bloemen, Gerrie van der Klei, Purper, Adèle Bloemendaal, Willem Nijholt en vele anderen.

Voor overige boekingen en/of contact met Frans Mulder;
vul aub de onderstaand velden in:

Advertenties