Frans Mulder

Frans Mulder ook solo te boeken met de voorstelling: ‘Tot ie Purper ziet… deel II’

Het eerste en succesvolle solo-programma van Frans Mulder ‘Tot ie purper ziet…’ heeft een vervolg gekregen met: ‘…Tot ie Puper ziet … – DEEL TWEE’! Frans Mulder vertelt en zingt in zijn nieuwe programma over zijn leven en het leven. De premiere van deze intieme voorstelling was in november 2017. Voor meer informatie over deze productie en/of boekingen vult u onderstaande velden in.

Het was alsof je bij hem thuis tussen de schuifdeuren zat, zo intiem en zonder enige opsmuk vertelde Frans Mulder, bekend van theatergroep PURPER, vorig seizoen in zijn programma ‘…Tot ie PURPER ziet…’ over de ups, downs, tops en flops in zijn professionele maar ook persoonlijk leven.

totiep purperzietdeel2_Frits_Schroeder

‘…Tot ie Purper ziet…DEEL TWEEFrans Mulder vertelt & zingt’ (Foto: Frits Schreuder).

Dit deed hij met zoveel humor en zelfspot dat er ondanks de intieme zetting regelmatig hilarische lachsalvo’s opklonken en het publiek van de ene verbazing in de andere viel. Openhartig, geestig, scherp en vaak  onthutsend eerlijk deelde Frans met als leidraad een aantal korte maar veelzeggende  anekdotes over het oorlogservaringen van zijn vader, zijn visie op zijn eigen en ons aller leven.

In …Tot ie PURPER ziet… DEEL TWEE borduurt hij op dezelfde thema’s voort. (Het zijn tenslotte zíjn thema’s) maar dan wél verpakt in nieuwe verhalen en liedjes.  Daarnaast zingt hij in… Tot ie Purper ziet… DEEL TWEE ook een aantal van zijn ‘evergreens’ (onder andere ‘Zeilen op de wind van vandaag’ en ‘Jaloezie’).

Frans Mulder, bekend van de succesvolle theatergroep Purper, schrijft zijn hele leven al liedjes. Ook schrijft en schreef hij conferences, sketches en verhalen voor de onder andere Simone Kleinsma, Angela Groothuizen, Karin Bloemen, Gerrie van der Klei, Purper, Adèle Bloemendaal, Willem Nijholt en vele anderen.

Voor overige boekingen en/of contact met Frans Mulder;
vul aub de onderstaande velden in: